top of page

vie, 06 dic

|

Fira de Girona

WyneKirabo Handmade festival Girona

Del 6 al 8 de desembre al Palau firal de Girona, viuràs una experiència única: el Handmade Christmas, la primera fira creativa per a tota la família; un esdeveniment excepcional que només pot acollir una ciutat especial, màgica, exquisida i plena d’encant com Girona.

Tickets Are Not on Sale
See other events
WyneKirabo Handmade festival Girona
WyneKirabo Handmade festival Girona

Horario y ubicación

06 dic 2019, 10:00 – 08 dic 2019, 21:00

Fira de Girona, Passeig de la Devesa, 34, 17001 Girona, España

Acerca del evento

 

Del 6 al 8 de desembre, viuràs una experiència única: el Handmade Christmas, la primera fira creativa per a tota la família; un esdeveniment excepcional que només pot acollir una ciutat especial, màgica, exquisida i plena d’encant com Girona.

Si ets un apassionat del Do it yourself i cada any esperes amb il·lusió l’arribada del Nadal, el Handmade Christmas és la teva fira. Serà el punt de trobada dels millors expositors i de les activitats més innovadores: tallers de decoració, d’arbres de nadal, de centres de taula, de corones… Podràs aprendre, crear, comprar, divertir-te i inspirar-te amb centenars de propostes.

Ens avala l’experiència de sis edicions al capdavant del Handmade Festival de Barcelona, la fira més important del sector. Ara volem anar un pas més enllà i apostar per una època de l’any que sabem que convida a crear i a gaudir.

Al Handmade Christmas tothom hi trobarà el seu lloc: els expositors, els visitants… i els nens. Un mini saló de la infància pels més petits despertarà la curiositat i la creativitat dels reis de la casa.

Handmade Christmas: si t’agrada el Nadal i el DiY, aquesta és la teva fira.

Compartir este evento

bottom of page